Edisi “Remaja”: Mengisi Masa Cuti 30 Hari+


selamat 'memerah' otak kepada diri sendiri

I know what you’re thinking.

“Sah-sah dah tak ada idea langsung lah ni..”

Ya. Writer’s block sebenarnya. Dan ya, adikku, kakak ciplak idea kamu, tapi senarai yang berlainan. Bear with me because your “the creative one”.

(Ingatlah perbualan kita dimana hang tanya ” if aku pakai topi (magician) ni keluag jalan-jalan, hang mengaku keluarga dak or sumtin like that”and aku jawab “hang adik aku dunia akhirat, hang pakai apa pun aku terima ladida..”or sumtin like that. Tissue please)

Tidak, bukan untuk bersaing. Tidak, bukan untuk tujuan narsisis..adala sikit-sikit jugak unsurnya.

Payah sebenarnya, dari dilihat senarai tu ada yang mungkin entri yang katik saja.

Cuti panjang sampai 2012, jadi inilah edisi kirakebelakang menuju 2012.

Entri hari 1 akan bermula selepas Zuhur, Insyaallah.

(Kenapa rasa seram sejuk dan genterrrrrrrr.)

Wish me luck. Huhu.

22 thoughts on “Edisi “Remaja”: Mengisi Masa Cuti 30 Hari+

  1. Pingback: #1 – Dalam hati ada…. « sejakduamenjak

  2. Pingback: #2 – Fast Forward: Tahun 2022 « sejakduamenjak

  3. Pingback: #3- Dua “Jahanem” « sejakduamenjak

  4. Pingback: #4 – Does my head look big in this Hijab? « sejakduamenjak

  5. Pingback: #5 – Eclipse « sejakduamenjak

  6. Pingback: #6 & # 7- Its all about me, Singa Muda :) « sejakduamenjak

  7. Pingback: #8 – Childhood Dream « sejakduamenjak

  8. Pingback: #9 – Mr. Mountainbike « sejakduamenjak

  9. Pingback: #11 – Everyday I’m Shufflin’ (tetetetetetieuu) « sejakduamenjak

  10. Pingback: #12 – Pukul berapa Datuk Harimau… « sejakduamenjak

  11. Pingback: #13 – Su go i! « sejakduamenjak

  12. Pingback: #14 – Coco Heart « sejakduamenjak

  13. Pingback: #18 – 2010,2011…hello 2012. « sejakduamenjak

  14. Pingback: #21 – So no one told me life was gonna be this way… « sejakduamenjak

  15. Pingback: #20 – Ignorance is not bliss « sejakduamenjak

  16. Pingback: #-23 – Halwa Mata « sejakduamenjak

  17. Pingback: #24 – Pride and Prejudice « sejakduamenjak

  18. Pingback: #25 – Lelaki Terunggul « sejakduamenjak

  19. Pingback: #26 – Cepumas « sejakduamenjak

  20. Pingback: #30 – Akhiran Dengan Not Yang Tinggi « sejakduamenjak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: