#2 & # 9 – Fast Forward: Tahun 2021


“Where would you like to be in 10 years time?”

relaxing by the house

Tarikh :  Tahun  2021. November.

Angin sepoi-sepoi bahasa. Best lepak tepi rumah ni.  Ada kolam kecil, boleh lepak-lepak tengok ikan koi. Best akhirnya dapat balik bermaustatin kat Alor Star ni. Rumah mak pun dekat ja.

up skit!

Akhirnya, nanti Majlis Graduasi daku untuk bergelar Master in Education tahun depan ni. Nak pakai baju apa ek nanti?

Pinned Image

::gosh.::

Nanti nak kena fikir travel arrangement and others for my Mr. and the kids..oh and of course what will they wear? Bertema atau mix and match?

If ada baju grad for small kids, sure comels!

VW Beetle 2006 Picture #1

::tutup mata dan doa sungguhsungguh::

Dengar kereta Volkswagenku yang dipinjam my Mr. dah sampai perkarangan rumah, balik dari pasar bawak the kids pergi pasar tani.

He promised to cook today, so I’m relaxing, yay!

Talk to you later, Miss 2011.

With lots of love, and hope,

Mrs. 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: