Passion


Jadi mungkin anda sedar saya dah kembali memakai kacamata sejak 3-series ini. Sebenarnya bukanlah berniat hendak berubah imej.

Mata telah kemenjadian alergik kepada kanta lekap.Maka daku kembali ke imej 10 tahun kebelakang. Bila lagi nak berubah kan?

Cinta baru hadir pada harijadi. Hadiah harijadi sebenarnya. (Jadi semua ini dah berlalu hampir 3 bulan lepas; biarlah saya mengomel)

Kad harijadi membesar berkadar terus dengan angka umur…

Saya sayang famili saya!

Mungkin agak keliru bahagian mana yang cinta tersebut , maka saya pautkan cherita chenta di bawa:

Seperti buku bertemu ruas (pardon the pun). Saya merupakan ‘movie buff’ yang suka menulis dalam ertikata menulis yang sebenar.

Dan rasanya hampir setahun saya mengomel di lamanmukabuku, dan jugak pusing Borders The Curve; setiap kali pegang dan letak balik; bila rasanya hendak memiliki sebuah kitab Moleskine ini.

Cinta jarak jauh. Bermimpi. Berangan. Dan kini kau hadir dalam hidupku..( enter scene memeluk Moleskine Passion and..cut).

mememememe..macam..tetetete..tak..pepepe..percaya!

setiap mukasurat terbahagi mengikut topik yang hendak diluahkan,tersusun secara alfabetikal DAN ADA STICKER WEI UNTUK LEKAT SAJA HIAS SANA SINI NAK APA LAGI????

OK OK SABAR SABAR LISA. OK.

Untuk menyahut seruan cuti sekolah yang akan datang, dan juga kelapangan sempena kehabisan kerja perkeranian SPPBS dan SAPS, Insyallah saya akan memaparkan beberapa ” movie review”dari Moleskine Passion saya di kameyrahitamkechil.wordpress.com

(Eksaitednya).

Akan datang ke lamanmukabuku terdekat dengan anda pada bulan Oktober 2012 ini.

Love,always.

*Moleskine Passion terdapat juga Wellness; Music; Recipe; Wine ; Travel; Book ; Cat dan lain-lain boleh dijengah dilaman web mereka. Juga dijual di rangkaian Borders seluruh Malaysia.

2 thoughts on “Passion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: