Cobaan Hijabista


Saya memang sejakduamenjak ni jarang upload gambar sniri.

Satu sebab rasa “erggh” tengok gambar sniri.

Sebab lain sebab saya memang wallflower hijabista saja. Nak karang blog pasal diri sniri ni pun macam ” what, i’m talking about myself..?”

Tersebutlah kisah lately saya ada satu demam polka dot. Adik tersayang saya telah membeli 2 shawl polka dots dan yang putih saya belum pakai lagi.

Almaklumlah kulit dahla gelap, kadang-kadang rasa Habsyi.

But then, whatever. It’s not going to change and it’s Allah’s gift to me. 

::bajet nak masuk pertandingan..hahaha::

Konon ambiklah gambar dengan stand majalah “Hijabista” ni nak masuk pertandingan, kemudia lupa syarat kena pegang majalah tu yang kena beli dulu –> saya dah beli 2 minggu lepas di cawangan lain. Lawak-lawak.

Well, just for the fun of it.

Kemudian sambil lepak dengan Mama makan, ambik gambar posing nak suap sup ke mulut dan dihantar ke adik.

 < Awat tudung hang senget?>

< Stail la…..> (Mendengus).

Bagitau Mama pasal komen adik. “Hmm..tu la Mama tengok senget tapi tak berani nak cakap..”

Mak saya bukanlah penyokong stail fesyen “berserabut”. Setiap kali saya pegang Khalil Amshar, dia akan cakap secara berseloroh..“tarik ja terus Khalil tudung Mak Ngah..” . Love you mom walaupun komen membina itu mencalar hatiku, aduh. Hahaha.

Cobaan, cobaan.

Wallahuaqlam kot-kotlah ( mungkin) nampak gambar kecik saya dalam majalah tu…most probably never. But…

U know.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: